7.týden

Další týden utekl a miláčkové jsou neuvěřitelně vitální a rychlí a rostou (bude samozřejmě hůř).

Za další týden všichni přibrali asi kilo. Nejméně má April, jediná 100 g pod 5 kilo, ostatní se pohybují v rozmezí 5,1 – 5,7 kg (menší váhu mají holky).

Jídlo jim moc chutná, stále se ještě jednou snažíme přikládat i k Fleur. Granule už dostávají i jen lehce přelité teplou vodou, takže vcelku tuhé a chroupají bez problémů. Poprvé tento týden (přesně v pondělí) jsme zkusili nabídnout jim psí piškotky. Nejdříve jsme je lámali, ale nakonec jsme zjistili, že je legrace poházet piškotky ve venkovní ohrádce a pak pozorovat. Kdo našel piškotek, rychle se „zdekoval“ do ústraní a vychutnal si pochoutku. Jen pro informaci za týden zbaští těchto 12 drobečků 20-kilový pytel granulí (Fleur dostává své pro dospělé).

Největší událostí, krom nádherného růstu a vyspívání štěňat, byla kontrola poradkyní chovu, která proběhla v pátek. Mám velkou radost, vše dopadlo skvěle, miláčci jsou v pohodě, přímo „výstavní“. Žádná kýla ani změna na ocase, dobré zbarvení, zuby (skus) taky správný, …… prostě bezva zprávy. Samozřejmě jsme měli ohromnou radost.

Už se to pomalu blíží a naši miláčkové, budou brzy vaši. Můžete se opravdu těšit na zlatíčka, která jsou neuvěřitelně socializovaná na lidi. Kontakty s jinými pejsky jsme nezkoušeli, přeci jen nás čeká ještě jedno očkování.

Pro dnešek se mějte a ještě se ozvu za týden.